Tüszős mandulagyulladással mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Az orvosom írt fel antibiotikumot, lázcsillapítót. A torkom nagyon fáj, a lázcsillapító szinte semmit nem ér, 38 fokos lázam van folyamatosan. Tudtok valami jó praktikát? Megittam 4 liter teát és 2 liter citromleves vizet(igazi citrom), ettem forró levest, de még mindig nagyon fáj. Ugye nem kell kiszedni a mandulámat?2013. máj. 27. 19:08
1/2 anonim válasza:
Azt az orvosnak kell megmondania, addig is marad a lázcsillapító. Mivel nem írtad mit írt fel az orvos, nem tudok erősebbet ajánlani de nekem a Neo Citran mindig használni szokott legalább néhány órára (nátha, stb. ellen is jó), ha nagyon zavar a torokfájás akkor pedig szedjél rá fájdalomcsillapítót amíg az antibiotikum nem kezd hatni (pl Cataflamot, én is azt szedem most mert nekem is mandulagyulladásom van, pedig nincs is mandulám :P)
2/2 Eltomi válasza:
Az is segít, ha nem lógsz a gépen, amíg nem megy 37 °C alá a lázad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!