Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 1 év után ugyanott kijön a gomba?

1 év után ugyanott kijön a gomba?

Figyelt kérdés
Tavaly szenvedtem azzal, hogy az orrom belsejében jobb oldalon egyből felül kijött egy kis gomba, először azt hittem h csak száraz, de sima krém nem segített, akkor már tudtam h gomba. 1 hónapig kentem lamisillel mire teljesen elmúlt, ez volt kb tavaly júliusban. Most 2 hete megint előjött, ugyanott. Ez hogy lehetséges? Ha már elmúlt a fertőzés, akkor miért pont ott fertőződtem volna meg megint? Ha meg nem múlt el, akkor tudott életben maradni valamennyi, amit nem éreztem, de most valamiért megint erőre kapott? Ötlet?
2013. máj. 14. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért, de szerintem ha kezeled egy kis Lamisil krémmel (a Terbisilt ajánlom. olcsóbb generikum, emiatt nem szereti ajánlani a gyógyszertár) és megoldódik a problémád.

Egy gombás betegség nagyon megviseli az embert...

2013. máj. 14. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
A lamisil meg a terbisil ugyanaz, csak más gyártó, amikor tavaly vennem kellett gombaölőt, akkor éppen a lamisil volt olcsóbb, mint a terbisil. A terbisil nekem is szimpatikusabb valamiért mégis, de lamisilt vettem. Azzal kenegetem most is, csak nem értem a logikáját. Tudna hónapokig tünet nélkül maradni egy bőrgomba, majd adott alkalommal felerősödni ugyanott?
2013. máj. 15. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!