Ha elmentek wc-re hogyan törlitek ki a popsitokat hogy ne legyen kondenzcsikós a bugyitok, főleg azok a lányok akik tangát hordanak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 23:07
11/18 anonim válasza:
"fürdés utan el kell menni zuhanyozni!"
Zuhanyzás után pedig újra egy gyors fürdés. Kondenzcsikós. Best of GYIK :D
13/18 anonim válasza:
A száraz törlés nem sokat ér,még ha tiszta a papír akkor sem. Nem véletlenül találták fel a bidét. Amúgy tényleg zuhanyzás,v. nedves törlőkendő kell.
14/18 anonim válasza:
Már miért nem ér sokat a száraz törlés? :D Jó hogy már nem beöntést adjunk magunknak...
15/18 anonim válasza:
Mi köze a kérdésnek a szellentéshez? :D
16/18 anonim válasza:
Miért nem elég a száraz törlés? Próbáld ki mind a kettőt, rájössz.
17/18 anonim válasza:
Kipróbáltam, nem jöttem rá. Ugyanolyan tiszta lett a seggem.
18/18 anonim válasza:
hát, nekem sikerülni szokott száraz törléssel is...nem igazán értem, hogy miért nem elég. egyértelműen addig törlöm, míg száraz nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!