Az Algopyrinnek lehet ilyen mellékhatása?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok, estefelé szoktam belázasodni, eddig két este vette be Algopyrint. Ez után viszont reggelig nem bírtam elaludni, mert egész éjjel iszonyúan görcsölt a vádlim. Szedek magnéziumot, szóval azzal nem lehet probléma. Lehet a görcs oka a gyógyszer?2013. ápr. 27. 16:26
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki a kálciumot is, elvileg az is jó izomgörcsre.
2/3 anonim válasza:
Eddig még nem hallottam,h valakinek ilyen mellékhatást okozott volna az Algopyrin. Inkább a betegség,amire szeded.Nem tudom mennyi magnéziumot szedsz és milyen fajtát,de most emeld meg az adagot és ha nincs benne B6 vitamin szedjél azt is.
3/3 A kérdező kommentje:
Multivitaminban szedek kalciumot és B6-ot is, Magnéziumot pedig még porként is, szóval sztem valahol máshol lesz a probléma, de azért kösz mindkettőtöknek. A betegségem meg semmi extra, egy szokásos influenzaszerű nyavaja. Magas láz (már kezd enyhülni), fejfájás, émelygés, hasmenés, erőtlenség, hurutos köhögés, orrfolyás. Mindez ötödik napja. És persze tegnap meg tegnapelőtt éjjel a hülye vádligörcs. Ha nappal (lázcsillapító nélkül) próbálok aludni, akk nincs görcs, csak alvás se.
2013. ápr. 27. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!