Létezhet olyan, hogy valaki gyógyszerek nélkül, az immunrendszerével legyőzi a H1N1-et?
Persze, sőt! Majdnem mindenki így győzi le. Vírusra nincs orvosság! Csak a szövődményeket tudják kezelni.
Mindannyian találkozunk a vírussal, ha valahol járvány van, csak nem mind esünk ágynak. Aki egészséges marad, az simán visszaüti, mint a ping-pong labdát!
A lányom 12 éves kora óta nem váltunk antibiotikumot, csak ha kivételesen egyszer vagy kétszer, tényleg súlyos hólyaghurutba esett pl. és nagyon sietett a gyógyulással, mert pl fellépése volt.
Mert úgyse szedte be, a 6000 ft-os gyógyszerek fél levélben ottmaradtak.
Helyette szívesebben ette napi 6 gerezdjével a fokhagymát, vágtuk azt mindenre. Hagymalevest főztem, borssal, fokhagymalevest. becsszóra megivott napi két liter citromos teát, mert a savas közeget nem bírja a vírus, s a sok lé meg kimosta a döglötteket.
Ágyban maradt. lazult. egy órát viszont futott a friss levegőn. Fürdött, izzadt.
Most 19 éves, ilyen kis semmi H1N1-eket 4 nap altt legyőzött így.
"A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi influenza leggyakoribb okozója. Nevében a „H” a hemagglutinin proteinre, az „N” a neuraminidáz proteinre utal."
Ezt a mostani durvábbat is elkapta már két osztálytársa, 5 nap alatt magától gyógyult! No, igaz életerős, edzett 19 évesek , gondos mamával a háttérben.
A megelőző oltás más, nem gyógyít, hanem előre felkészíti a z immunrendszert, mintegy kódot ad neki át.
"Az állami járványkezelési stratégia tehát egyben milliárdos beszerzéseket jelent, a háttérben egymásnak feszül a vakcinalobbi és néhány gyógyszercég." csak úg yhozzáfűzném, index/tudomány-ból
szerintem ez annyira új vírus, hogy nincs a kérdésre válasz
ha nagyon erős az immunrendszer, miért ne? (:
09-24 21:14-nek
99%-ban egyetértek veled, úgy élek mint ti, 32 éves vagyok, 14 éves korom óta nem volt orvost igénylő megbetegedésem, de: az antibiotikumot ha elkezditek, szedjétek is végig! Ha nem magatok miatt, akkor a többi emberért, nem kellenek rezisztens baktériumok!
Amit a kérdésre írtál az nem csak igaz, helyes is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!