Nemmondoknevet kérdése:

Szifiliszes Vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voltam 1 lánnyal akiről azt mondják hogy szifiliszes,és voltam vele egyszer gumi nélkül,meg gumival is,meg egyszer kiverte és ki is szívta a nyakamat,de az már vagy 1 jónapja volt és a péniszemen nem jött ki semmilyen tünet.de a combomon ilyen pattanás félék vannak,de még enm is hasonló a szifilisz tünetire.Ja és azt halottam ha sifiliszes vagy akkor el kezd folyni a péniszed,de nekem idáig még nem folyik!

most mitcsináljak??

2013. ápr. 14. 23:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ha szifiliszes lett volna akkor nem engedte volna simogatni a testét mert akkor észre vettem volna azta fekély hülyeséget meg a nemi szervét is meg fogtam és semmi nem volt rajta
2013. ápr. 15. 01:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez nagyon durva. A szexhez van eszed, de alapvető gondolkodásra nem vagy képes? Aztán, ah a gumi nélküli szextől 15 évesen gyereked lesz, akkor mit csinálsz te nagyon felnőtt?

Ha azt gondolod, hogy bajod van menj el orvoshoz. Ennyi.

Meg annyi, hogy nem fekszünk le úton útfélen olyan csajokkal, akikről semmit sem tudunk.

Fejem verem a falba az ilyen gyerekektől.

2013. ápr. 15. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:

A fekély a fertőzés helyén alakul ki, és spontán gyógyul. Utána a szifilisz akár évekig tünetmentes.

Nem tudom, miből veszed, hogy a lány szifiliszes, de ide irogatás helyett húzz el orvoshoz, mert az a biztos és felelősségteljes magatartás.

2013. ápr. 15. 19:08
 14/20 A kérdező kommentje:
nem kell szerintem orvoshoz mennem mert nem soká iskolában mindenkitől vesznek vért a szifilisz miatt és amjd ott kiderül
2013. ápr. 15. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Iskolában mindenkitől vesznek vért a szifilisz miatt?

Na tudod hol trollkodjál tovább, édes fiam?!

2013. ápr. 15. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ekkora hülyeség láttán.
2013. ápr. 15. 20:53
 17/20 A kérdező kommentje:
most mi a bajotok?
2013. ápr. 15. 21:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Jó, egy pillanatra tételezzük fel, hogy nem csak hülyülsz.

Mi az, hogy mindenkitől vesznek vért a suliban szifilisz miatt? Járvány van? Rutinszerűen csak véradás esetén szokták szűrni, egyébként neked kell elmenned orvoshoz és kérni.

De tényleg inkább keresd meg anyucit, és vele szórakozz tovább.

2013. ápr. 16. 15:04
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Tripper,kankó,szifilisz....(te nevedet mond ezek után)...mindent hazavisz!! :) Te szerencsétlen,drága a gumi?
2013. ápr. 19. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
100 százalék hogy AIDS,amit szifilisszel szedtél össze.Kb 3 éved van vissza,azt próbáld meg kiélvezni természetesen egyedül és az emberi társadalmat kihagyva! BÚJ EL!!!
2013. ápr. 19. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!