Ha rühet kaptam el papagájtól, a szememet hogy kezeljem (az is viszket)?
Most jövök az orvostól, de annyira meglepett, amit mondott, hogy csak álltam és semmit nem tudtam kérdezni. Mire felfogtam, hogy mi van, már nem mehettem vissza, csak egy hónap múlvára kapnék időpontot. Ezért itt kérdezősködök.
Egy ismerősöméknél aludtunk a párommal, és reggelre valami rovarcsípéshez hasonló jött ki a mellemen. Mondtam is a lánynak, hogy van ott valami rovar, csak annyit mondott, hogy nem tudja, mert előtte az albérlőjük aludt az ágynemüben, akinek meg volt egy papagája az ágytól 1 méterre. (Azt hittem, tiszta ágyneműt húztak, ha már vártak.)
Viszketett, de hát a szúnyogcsípés is viszket, ezért nem gyanakodtam. Pár nap után különböző csúnya foltok jelentek meg és az egész testem elkezdett viszketni. A testem minden része, még az arcom, a szemem fehér része is.
Azt nem kenhetem be azzal a krémmel, amit kaptam (nyilván), de ott hogy múlasszam el? Vagy az magától elmúlik, ha bekenem az egész testem és a szemhélyamat?
És érzékeny területen (nemiszervem is viszket) bekenhetem? Nem lesz bajom tőle?
És a hajamnál a fejbőrömet is kenjem be, ha ott is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!