Jó lesz ez így? (bővebben lent)
Elkaptam pár bakteriális fertőzést nemi úton, ezért a nemibeteg gondozóban fölírtak 5 féle gyógyszert, ebből már csak a Klion 250mg tablettából van pár napra való. Mandulagyulladásom is volt, nem tudom arra írták e, de a napokban még rosszabb lett ez, már nyelni se bírok szinte és a nyirokcsomóim is fültől lefele végig megdagadtak, ezért elmentem a háziorvoshoz is, aki Calcium 500 mg-os pezsgőtablettát meg Isoprinosine 500mg-t írt föl. Azt mondta szerinte vírusos.
Ezekkel a gyógyszerekkel meg fogok gyógyulni? Mennyi idő kb mire jobban leszek?
Valóban, elég komolyan vette az orvosod a problémát. Kaptál szert a vírusra is és a bakteriális fertőzésre is, bár lehet, hogy együttesen fenn is áll! A nyirokcsomóid sem véletlenül "durrantak be". Az isoprinosine-t kaptad a vírusra, a metronidazole-t (klion), pedig az esetleges bakteriális fertőzésre, el sem merem képzelni mi lehetett a másik kettő... De ezek után nem árt majd némi probiotikum!! Ennek ellenére ha a probléma valóban fertőzéses eredetű, - és hát mi más lenne?!- Ez a combo elég lórúgás típusú, tehát mindenképp hatásosnak kell, hogy legyen.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!