Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kullancs után jól van ez így?

Kullancs után jól van ez így?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel észrevetem magamban bal hasi tájékon egy kullancsot,amit délután nem sokkal ki is sikerült szedetni.A helye piros de nem zavar viszont az igen ,hogy fáj.Estére meg influenza jelentkezett rajtam.(köhögök,fáj a torkom,fülem,folyik az orrom,hideg ráz néha de gyors elmúlik) Orvoshoz nem tudok elmenni sajna csütörtökig ,mert meló csak remélem a kettő nincs összefüggésbe?!
2013. ápr. 9. 06:22
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Reggel eszrevetted es csak delutan kihuztad. Ez jo. Azonnal menj oroshoz, mar a tunetek miatt is.
2013. ápr. 9. 06:32
 2/9 anonim ***** válasza:
meló helyett én orvoshoz mennék, mert minden nap számít sok betegségnél.
2013. ápr. 9. 06:41
 3/9 A kérdező kommentje:
nem én húztam ki... már 1 órával az észlelés után bőrgyógyásznál ültem délutánra jutottam be ,hogy kiszedje
2013. ápr. 9. 06:44
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Ugye tudod, hogy magadtól kihúzni egy percedbe nem telik, és lehet semmi bajod nem lenne? Szerintem menj orvoshoz, egy kullancs igen nagy gondokat tud okozni.
2013. ápr. 9. 06:56
 5/9 A kérdező kommentje:
ugye tudod ,hogy valaki nem meri ,mert irtózik a látványtól is? nem vagyunk egyformák ... a véradás simán megy de a kullancsra rá se bírok nézni...ezvan és oké elmegyek
2013. ápr. 9. 07:00
 6/9 anonim ***** válasza:
SOS Doki!
2013. ápr. 9. 07:13
 7/9 A kérdező kommentje:
házi v bőrgyógyász?
2013. ápr. 9. 07:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Házi.
2013. ápr. 9. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2013. ápr. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!