Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik víztisztító "gépet"...

Melyik víztisztító "gépet" ajánljátok és miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Biztosan hallottátok, hogy a sima csapvíz tele van mindenféle anyaggal, ami nem jó a szervezetnek, például női hormonokkal. (Több helyen is olvastam, akit bővebben érdekel, az nézzen el az antalvali.com-ra!) Szeretném a saját tapasztalatotokat, véleményeteket, szakértői tanácsotokat kérni, hogy Ti melyiket vennétek meg és miért?

Annyi gép van a neten, hogy inkább körbekérdezek: kinek melyik "rendszer" vált be vagy éppen nem vált be és miért jó vagy rossz szerinte?

Konkrét ajánlást is elfogadok, privátba is üzenhettek elérhetőséggel, ha gondoljátok.

Köszönöm szépen előre is mindenkinek, aki ír választ a kérdésemre! Ricsi

2013. ápr. 3. 21:46
 1/2 anonim válasza:
Eszerint nincs szükség ilyesmire: [link]
2013. ápr. 4. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem egy Whirlpool van, 30 körül volt a Media Marktban pár éve. Megy bele egy vezeték a vízvezetékről, és gombnyomásra ad vizet. Kb 20 centis hengerszerű szűrője van. Bp.-n élek, és mikor idekerültem vidékről, éreztem a víz ízén, hogy rosszabb, emiatt kellett. A víznek sokkal jobb íze van, mindenki mondja, aki kipróbáltam, hogy a káros anyagot mennyire szűri, nem tudom. Aminek szerintem sok értelme nincs, azok a kancsók. Mamámnak vettünk egyet, a második szűrő egy hete volt benne, de semmi változást nem éreztem.
2013. ápr. 7. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!