Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elmehetek-e így suliba hnap?...

Elmehetek-e így suliba hnap? Ugye igen? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Fáj picit a torkom és be van dugulva az orrom.Jelenleg melegem van,olyan mintha lázas lennék,pedig teljesen normális 36,4 a hőm.Ha reggelig nem változik az állapotom(nem fáj a fejem,nem leszek lázas) elmehetek suliba v inkább orvoshoz?

14/L(nem szeretnék hiányozni:( )

2009. szept. 20. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
NYugodtan mehetsz, de igyál forró teát és vegyél forró fürdőt. Holnap is rétegesen ötlözz fel, mivel reggel még hűvös van. Vigyél amgaddal Rubophent, ha belázasodnál. Egy kis torokfájás meg orrdugulás miatt nem fog kiírni a doki. De ha felmegy a lázad is , akkor ne menj iskolába.
2009. szept. 20. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ!megnyugodtam!(:

Nem szeretnék hiányozni,és szerintem nem is indokolt most.H1N1 nem lehet,hiszen nincs lázam és izomfájdalmam sem!

2009. szept. 20. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy ember, aki beteg és nem parázik a h1n1-től. Ezért tisztelet jár.
2009. szept. 20. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Megmondta a biosz tanár,hogy nem kell tőle félni.Ugyanolyan mint a sima influenza...csak felfújják az egészet.Ráadásul a gyógyszeripar nagyot kaszál a vakcinákkal.Csak sok ember nem tudja,hogy egy-egy gyógyszer esetében évekig kísérleteznek vele,tesztelik mire a patikákban kerülnek ez pedig alig pár hét alatt készül el!

köszi a választ.

2009. szept. 20. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, de természetesen holnap megyek suliba :) Fejem is fáj párszor de én is inkább egy laza megfázásra gondolok mint ilyen H1N1 influenza félére :) Ha belázasodsz vagy tartós hőemelkedésed van, akkor irány a doki, de addig fölösleges hozzá rohangálni szerintem :) Szedj C vitamint, jót tesz egy kis támogatás a szervezetednek, igyál meleg teát, és öltözz fel rendesen holnap, ne lógjon ki a derekad, stb :) 19/L
2009. szept. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!