Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig fog még viszketni az...

Meddig fog még viszketni az ővsömör helye?

Figyelt kérdés
5 éve jelentek meg az ővsömör jelei az arcomon, szemöldök és szem környékén.Elmulasztotta a doki,de a mai napig viszket a pörsenések helye. Nagyon kellemetlen! Nem látszik semmi,de viszket.Tud valaki megoldást? Talán akinek volt hasonló problémája?
2009. szept. 19. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem a hátamon volt övsömöröm. Ott is maradt a helye, de nekem sosem viszketett vagy ilyesmi. lehet hogy még nem gyógyultál meg teljesen.
2009. szept. 19. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Az övsömör után fájdalom szokott lenni. Bár a viszketés is lehet. Ha nagyon kellemetlen akkor lehet , hogy el kéne menned neurologiára, ők tudnak neked segíteni.
2009. szept. 19. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Te mit kaptál rá? Mivel múlasztotta el a dokid? Viszketésre mit használtál? Nekem most jött ki és 4 pörsenésem van, de a fél fejem viszket. A hajamra nem tudok mit kenni, jegelés jó rá?
2009. szept. 22. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem már,mit kaptam rá.Biztosan van vmi megoldás rá! Nekem hajas rész csak a szemöldököm volt :-D El fogok menni a dokihoz én is, mert kellemetlen.Szólj majd,neked mit írt fel! Én is megírom majd. Voltál orvosnál, úgye? Nagyon veszélyes az arcon, a szem miatt.
2009. szept. 23. 07:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Voltam dokinál, de mivel babát várok, csak fertőtlenítőt és hűsítőt írt fel, gyógyszert nem tudott.
2009. szept. 23. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Képzeld voltam másik dokinál és ő azt mondta, hogy ez gomba a homlokomon, nem övsömör. Kaptam rá krémet, remélem ez már használni fog.
2009. szept. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!