4-5napja be van dugulva az orrom, most már fáj a torkom és kicsit a fejem is. Mit tegyek, hogy ne legyek rosszabbul? Részletek lent.
Nővérem tegnap este jött haza a koliból,mert rosszul volt a héten.Lázas volt,köhög,fáj a feje,be van dugulva az orra.Lehet,hogy tőle kaptam el vmit?
Nem szeretnék suliból hiányozni ha nem muszáj.Házi praktikák,hogy ne legyek rosszabul?
Gyógyszer az úgy van itthon,hogy amit a nővéremnek felírt a doktornő,de azt nem szedhetem ezért.Ezenkívül van itthon két szem Strepfen,C-vitamin és Kalcium pezsgőtabletta.Ezenkívül mentolos cukor.
Mit csináljak,hogy a hétvégén kikúráljam magam?
14/L
Köszi a gyors választ!
Nem,nincs semmilyen más tünetem.Csak a torkom fáj picit és az orrom van bedugulva.Viszont tegnap meg ma már alig volt bedugulva.Szóval ez javult,de a torkom picit fáj.
Most megmértem nincs lázam,se hőemelkedésem.
A hétvégén próbálom kikúrálni magam,ha nem lesz jobb hétfőn orvos.De remélem jobb lesz.
Próbálok külön lenni tesómtól,vagy ha egy helyiségben is vagyunk vigyázok,hogy ne legyek túl közel hozzá.
Nővérem volt orvosnál,azt mondta a doki,hogy nem H1N1,csak megfázás.Az osztályból viszont ma 6-an hiányoztak,ebből 3-an egész héten.Akkor esetleg lehet,hogy már ide is elért a H1N1?Gyöngyösi vagyok,itt is járok suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!