Mit csináljak már köhögés ellen? Elkaptam a járványt amely erős száraz mélyről jövő köhögéssel jár. És semmi nem segít!
Figyelt kérdés
Ittam hagymateát, robitussint, parasoxin(köhögéscsillapító), kamilla tea, kakukkfűtea, gőzöltem sóval, kamillával is. égetett cukros teát ittam, égetett cukrot nyalogattam, ACC-t is ittam 1 tasakkal, Aspirin +C-t is ittam 3 tasakkal, most mebucaint szopogatok de nem segít, mit csináljak ugyan hétfőn mindenképp megyek orvoshoz de addig kell valami mert már fulladok! bízom a gyors válaszokban köszi2013. márc. 24. 03:21
1/7 anonim válasza:
köptetőket próbálhatnál, de majd az antibiotikum megoldja. Azért száraz és mégis erős, mert még nem tud felszkadni a letapadt nyák énszerintem, ha az kijön, csillapodik majd a köhögés. Én is iszonyatosan köhögtem, de csak antibiotikumot szedtem, meg fokhagyma,citrom,méz, ilyesmik, meg a glycosept a mandulámra, orrspray az orrba, hogy ne folyjon le az orrváladék a garatba, mert az is ingerli.
2/7 anonim válasza:
Sajnos az influenza után a köhögés szinte mindenkinél nagyon sokáig tart, nekem 3 hét után múlt el, csak reggel tudtam nagynehezen felköhögni, este fulladoztam. Mucopront szirupot vettem, de nem ért semmit, negrot szopogattam és sok mézes teát ittam, antibiotikum erre felesleges.
Persze a doki majd meghallgatja a tüdődet, esetleg elküld röntgenre is ha hall valamit, addig is ürelem, kitartás, el fog múlni egy idő után.
3/7 anonim válasza:
Ha a RTG rendben van, az ilyen köhögést érdemes kombinálva kezelni. Nap közben köptető(reggel és délben),estére pedig köhögéscsillapító.Köptetőt 6 óra után már ne vegyél be.
4/7 A kérdező kommentje:
Legalább 1,5 hete köhögök, kitartás mert a halálomon vagyok, nem aludtam 1 hete normálisan, fáj a fejem, a hasam... Nem bírom tovább
2013. márc. 24. 08:03
5/7 anonim válasza:
Ahogy írták, a Negro jó lehet. Vagy Halls. Nekem a Negro segített megkönnyebbülni, ha rámjött a köhögési roham.
6/7 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy nem a köhögést fogja megoldani az antibiotikum, hanem a kiváltó okot, és így elmúlik hamarabb a köhögés is.
7/7 A kérdező kommentje:
már sajnos azt is kipróbáltam 1 csomag hagyományos negrót betoltam és nemsegített semmit ideiglenesen sem
2013. márc. 24. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!