Ha a gyerekem az iskolában a lefolyó vizéből iszik ki a vétkes?
Mit értessz az alatt, hogy a "lefolyó vizéből"?
Mekkora a gyerek?
Azért egy iskolás már tudhatja, hogy miből ihat és miből nem. Az iskolában már nem foghatják végig a gyerek kezét.
Kedves válaszolók
Köszönöm szépen az együtt érző mondatokat. A mosdó a folyosón van. Mivel évekkel ezelőtt egy télen szétfagyott, a lefolyóját egyszerűen kivezették az udvarra. Amikor valaki használja, a szennyvíz a gyerekek közelében csordogál, így szabadon lehet benne kezet mosni, amit a gyerekek meg is tesznek. Én is tanár vagyok, de napközis nevelőként is dolgozva tudom mennyire lehet szem elől téveszteni a gyerekeket. Ráadásul a gyerek tanítóját hepatitisszel kezelik. Még mindig áll a véleményetek?
Igen áll a véleményem.
Ha tudok egy ilyen kivezetett lefolyóról, akkor azután, hogy jelentem, elmondom a gyerekemnek, hogy abból nem ihat, mert koszos. És az elsős gyerekem, akkor nem is iszik belőle.
Már 3 évesen se inna ha elmagyarázom neki, sőt a társait is visszatartaná, hogy "fúj, koszos, büdös, nem szabad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!