Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tudnék tenni? Strandra...

Mit tudnék tenni? Strandra lehet-e így menni?

Figyelt kérdés
Sipolyom van. Volt mütétem és újra kiújult. most beteg vagyok kaptam amúgyis anti-biotikumot és sokkal jobban vérzik. Persze ez csak 1 hétig fog tartani mármint az anti-biotikum szedés de én nem akarom mégegyszer megmütettni magam. Meg amúgyis rengeteget hiányoztam már iskolából és meglenne a 20%ék ha megint nem mennék 2-3 hétig. nyaramat se akarom elpazarolni erre. igazábol annyira nem zavar csak az hogy nyílt seb. Esetleg valami módszer van hogy betudjak menni vele termál vízbe? Gyógyuláson már nem is gondolkozok tudom hogy nem fog ez már helyre jönni hiába mászkálok kötözésre. 2 hónapig jártam 3 naponta és iszonyatosan fájt de semmit nem javult. Nagyon hatásos tényleg.
2013. márc. 18. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen sipolyod van?

strandra,termálvizbe én nem mennék,egyrészt te is elfertőződhetsz,másrészt tiltott nyilt sebbel olyan vizbe menni,amit más is használ,ha látható helyen van,ki is küldenek,azért az megalázó.

Hány éves vagy?

Másik dokihoz miért nem mész?

2013. márc. 18. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon komoly dolog, mostanában 3 ismerősömnek is lett. Nagyon kell vigyázni mert akár el is rákosodhat. Ezt kikell kezeltetni, olyan nincs hogy nem jön helyre és te nem foglalkozol vele. Ilyenkor nem számít az iskola, majd teszel osztályozó vizsgát, itt az egészségedről van szó. Ilyen meg eszedbe ne jusson hogy strand, az egy nyílt seb. Keressetek másik orvost de ez nem játék. Felnőtt emberek is hónapokig táppénzen vannak vele.
2013. márc. 18. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok de mindegyik orvos mást mond. Szüleimnek is elege van mindig máshova küldenek hogy jöjjünk kötözésre akkor otthon is meglehet akkor nemlehet kötözni fürödni kell vele stb... Máshol mütöttek mint ahol most vagyok de úgy érzem jobb is.
2013. márc. 18. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy a két farpofám között van a végbélnyilás felett.
2013. márc. 18. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ismerőseimnek is ott volt. De ez tényleg nagyon komoly dolog, ezzel igenis keresni kell egy rendes orvost akár magán úton is mert komoly baj lehet, mondom elrákosodhat.Cérnás módszerrel vagy a gumissal kezeltek. Mert azt hallottam hogy a gumis az jobb. De ebből nagyon nehezen lehet kikeveredni, lassan gyógyul.
2013. márc. 19. 11:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltam már mütve vele.
2013. márc. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!