December óta van egy szemölcsöm. Milyen stádiumban lehet? (több info lent)
Figyelt kérdés
Szóval decemberben kijött rajtam egy szemölcs a talpamon, amit januárig tyúkszemnek hittem. Elmentem pedikűröshöz, ő mondta, hogy ez szemölcs. Szereztem Duofilm ecsetelőt, azzal kezelem már január óta. Cuccos szépen kinőtt, majdnem 1cm magas. A kenegetésen kívül piszkálni nem nagyon mertem, mert féltem, hogy beindul és megszaporodnak.
Van értelme fagyasztani? A teteje és az oldala is szépen szarusodik. Kifordul magától vagy hogyan tovább?
(ráadásul tavaly nyáron kimutatták nálam a hpv-t :( )
2013. márc. 6. 21:44
1/1 anonim válasza:
Ami felpuhult nyugodtan lekapargathatod,így szép lassan szinte kifordul magától.Amúgy a szemölcsöt vírus okozza,ami benne van a keringésedben, úgyhogy ha szaporodik nem attól lesz,h kapargatod, ha akar sajnos anélkül is szaporodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!