Megkaphatja a gyerekem a VARILRIX injekciót (bárányhimlő elleni oltás), ha én 17 hetes várandós vagyok?
Már miért ne kaphatná meg?
A kettő közt nem látok összefüggést.
ez van a tájékoztatóján:
Mielőtt Ön vagy Gyermeke megkapja a Varilrix vakcinát tájékoztassa kezelőorvosát:
.
.stb
.
- Ha terhesnek érzi magát, vagy terhességet tervez (a vakcina beadását követően 3 hónapig terhesség nem vállalható).
Igen, ezt értem, de pont a másodlagos fertőzés miatt bizonytalankodom, tehát ha gyerek fertőzne meg engem... (mint pl a rota oltásnál is fertőzhetett volna, bár akkor csak az apja kapta el tőle, én nem.)
Sajna nem voltam még, és hétfőn ki kéne váltani, mert akkor megyünk/mennénk oltásra. De majd megpróbálom kora reggel megérdeklődi telefonon a dokitól.
igen, tudom, hogy kétszeri oltásról van szó, de köszi az infót :)
megkaphatta.
megfertőzhet engem is, de mivel 12 hetesnél idősebb a magzat, neki nem okoz majd gondot, sőt: ő már antitestekkel ellátva születne, tehát nem kellene oltani később...
köszi
nektek is minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!