H1N1? A kisfiam az este, hirtelen belázasodott. Már lejárt a hatóideje a kúpnak, de csak egy kis hőemelkedése van. Lehet ez így is az influenza? Orvosa csak du-tán rendel.
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 06:10
1/5 anonim válasza:
Ne ess pánikba.Ez is olyan influenza,mint az eddigiek voltak.A láz pedig nem jelent feltétlen komoly betegséget.
2/5 anonim válasza:
Tegnap tanultuk h a láz jó,mert akkor kezdi el ölni vírust amikor magas a lázunk.Ez nekünk nagyon rossz érzés ugye h lázasak vagyunk,de ez már azt jelenti h a vírust kezdi ölni a szervezetünk!
Ne aggódj,pihenjetek ma sokat,ha nem lesz jobban vidd el du. orvoshoz.
3/5 anonim válasza:
Iszonyatosan el van túlozva ez a H1N1, de jól beparáztatták vele az embereket. Magyarországon eddig kb 200 ember fertőződött meg vele és csak 1 halt meg, ő is azért mert gyenge volt az immunrendszere egy másik betegség miatt.
4/5 anonim válasza:
majdaz orvos megmondja, mi most honnan tudnánk egy lázból h h1n1 vagy csakegy megfázás? mellesleg majdnem ugyanaz a 2.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam igazán kiváncsi, hogy a H1N1 nél a láz folyamatosan megmarad e egy pár napig?Mert,hogy már csak hőemelkedése van.És amikor én voltam influenzás "a nálunk ismert" éjjel ,nappal lázas voltam. Köszönöm a válaszokat
2009. szept. 10. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!