Szerintetek ez mi lehet?
Már feltettem ezt a kérdést egyszer 20 nappal ezelőtt. Itt a link http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz.. . De azóta elmentem orvoshoz, de nem nagyon hiszek neki, mert egyszerűen csak találgat. Először megállapította, hogy biztos megettem valami olyat amitől mérgezést kaphattam és azért jött ki, ezt arra alapozta hogy az utóbbi időben hasmenésem is volt. De ezt betudtam hogy a munkahelyemen sokat idegeskedek. Nem állandóan van hasmenésem, inkább sokszor fúvódok fel. De nem fáj semmim se, se a gyomrom, se a hasam. Kiírta a gyógyszereket, egy immunerősitő féleséget, ami rendbe hozza a beleket(ENTEROSGEL), külsőleg egy kenőcsöt(LORINDEN C), és egy allergia elleni gyógyszert (TAVEGYL), valamint a májra egy bogyót (ENERLIV). Ezeket szedtem eddig, de pénteken betelt nálam a pohár, mert igaz a kenőcs elmulasztotta a kijött kiütéseket, de újak továbbra is jönnek kifele, igaz már nincs hasmenésem, és már nem is puffadok fel. De pénteken amikor bementem akkor azt mondta, hogy gondolja hogy ez rüh lehet! Kiírt nekem Benzyl-Benzoátot, hogy avval kenegessem magam. Akkor most mi is van? Azt mondta hétfőn menjek be hozzá de már előre félek, hogy akkor valami újat fog kitalálni? A vizelet és a vér leleteim jók voltak. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor még csak a szám mellett volt egy, meg a hasamon három. Mostanra már az oldalamon és a combomon is van belőle.
Képek az új kiütésekről

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!