Miért van az, hogy ha megfázom, utána kijön az aranyerem, utána meg ott lent goma lesz?
Antibiotikum mellé Normaflore-t kell szedni, de legalább minden nap megenni egy probiotikumos joghurtot, vagy kefirt.
Az aranyér talán a keményebb széklettől jön ki, ha beteg vagy kevesebbet eszel.
A candida sok mindent tud okozni sajnos többek közt székrekedést és aranyeret is..
Mivel az immunrendszer 90%-a a vastagbélben van simán lehet, hogy a megfázásokat is elkerülöd majd ha helyreáll a rend odabent.
Sok rostot fogyassz lehet kapni sok féle étrend kiegészítőt a colonix a legdrágább vannak olcsóbbak is vagy a zabpehely ami filléres és nagyon jók takarit aztán ha már tisztulsz kell probiotikum, hogy visszatérjen a normál flóra. Azt olvastam a savanyú káposzta is nagyon jó mert segit megteremteni azt a savas közeget a bélben ami a hasznos baciknak kell.
Antibiotikum kúra alatt használj normaflore-t és probiotikus hüvelykúpot. Így nem fog előjönni a gomba. Kívülről is rá tudsz segíteni a dologra, ha frezyderm ph4-et használsz, az a helyén tartja a savas hüvelyflórát.
Az aranyér az inkább a helytelen táplálkozás miatt van, bár ezt megcáfolnám, mert nekem a terhesség alatt is kijött. Rectanal aidet használtam rá, az enyhítette a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!