Curam Duo 1000 mg tablettától múlt péntekre (az 5. napon) csalánkiütéses lett a fél arcom, nagyon csúnya, igaz eleinte nem tudtam mi és sajnos piszkáltam mert viszketett. Pharmavit Calcium 500 mg pezsgőtablettát mennyit ihatok meg rá egy nap?
Szóval elvileg be lehet venni 3 tablettát egy felnőttnek egy nap, de én arra lennék kíváncsi, hogy okozott-e valakinek ez mellékhatást? (Mert a Curam-hoz visszatérve: ugyanilyen kiütést okozott nekem a Fastum gél is...)
Másik: a kálcium pezsgőtabletta tényleg hatásos a csalánkiütésre? Nagyon rossz és viszket is, és nagyon csúnya az arcom (csak az arcomon jött ki), minél hamarabb el kell tüntetnem! Köszönöm!
Elsónek: kb. 2-3 napig szedtem napi 3-at, és már szépen levitte, igaz még látszik. Most napi 1-2-őt veszek be, mert kicsit megy tőle a hasam. De mindet beszedem lassacskán. :)
Másodiknak: ez vény nélküli, nem az orvos írta fel. És bárki szedheti (kiv. vesebetegek), mivel a kálciumra amúgyis nagy szüksége van a szervezetnek. A patikában adták hogy a kálcium jó az allergiás kiütésre. Én nem szakértői választ vártam, csak tapasztalatot olyantól, aki már szedte...
Olyan gyógyszerallergia nincs, ami csak a fél arcot érinti
máshol keresd az okot, pl kozmetikum, vegyszeres kézzel dörzsölés, stb
legjobb békén hagyni, ha viszket Fenistil krém vékonyan kenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!