Tönkrevágtam a szaglásomat az orrcseppezéssel?
Ad-hoc jelleggel mindig is használtam orrsprayt vagy cseppet, de most péntekre eldurvult a megfázásom, és az orrom is nagyon bedugult. A hétvégén nagyon gyakran csepegtettem vagy fújtam. Most ott tartok, hogy az orrom ugyanúgy be van dugulva, ha kifújom kb 2 percig jó, utána megint dugul, és se így, se úgy nem érzek még intenzív szagokat, illatokat sem. Ecettel teszteltem, nagyon haloványan érződött, máskor meg fulladozok még a közelében is.
Nem vagyok kóros függő, már tegnap este óta nem fújtam. Van Naphazolin, meg valami kamillás tengeres cucc is. Az imént kamillateával gőzöltem, de nem sok enyhülést hozott. Azt tudom, hogy a nátha elmúlik egyszer, de félek, a szaglásom nem tér vissza többé. :( a fogyókúrám igaz nagyon sikeres lenne, mert az ételek illata nélkül az ízüket sem érzem, tehát nem látom értelmét az evésnek, de azért vannak még illatok vagy akár szagok is, amiket jó lenne, ha érezhetnék a jövőben.
Ja, el ne felejtsem, hogy unguentum nasale kenőccsel kenem az orrom kívül-belül, ezt már évek óta használom ha ki van száradva a nyálkahártyám, de ezt is inkább ad-hoc jelleggel. Marha jó cucc, nincsenek mellékhatásai, és műdolgokat sem tartalmaz, egy kellemes mentolos illatú zsíros kenőcs.
a kérdés: mi a fütyköst csináljak? menjek doksihoz, vagy itthon kúráljam magam? (bár illene dolgozni is menni)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!