Aids fertőzés után olvastam hogy 1-2 hét mulva influenza szerü megbetegedés lesz?
Szent László kórház bp, ingyenes én anonim
Debrecenre meg keress rá, azért van a neted.
Fertőzés után két héttel még semmit nem tudnak mondani, kell 3 hónap, mire ki tudják mutatni a fertőzést. Addig ne menj vért adni!!!
Kenézi mellett a vértranszfúziós állomáson tudnak segíteni.
Telefonszámok, ahol információt kaphatsz: [link]
nem vicceltem a 3 hónappal.
1. fázis: Heveny HIV-fertőzés
Napokkal-hetekkel a HIV fertőzést követően mononucleosis szerű betegség bontakozik ki lázzal, bőrkiütésekkel, nem fertőzéses agyhártya-gyulladással. Az első fázis 10-14 napig tart, és leggyakrabban a fertőzést követő 2-8 héten belül mutatkozik meg. Utólag a betegeknek csak mintegy fele emlékszik hasonló tünetekre. A HIV elleni antitestek a fertőzést követően átlagosan 12 hét elteltével jelennek meg.
Javaslom, hívd fel a fentebbi linken található telefonszámok valamelyikét. Mi nem tudjuk megnyugtatni a lelkiismeretedet, biztosat csak egy aids-teszt tud mondani, az is csak kellő idő után. Ha mégis annyit változott volna az orvostudomány, hogy mostanában már 4 héttel a fertőzés után is ki tudják mutatni, az csak jó, akkor én tévedtem, de akkor is mielőbb fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!