Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha annyira hányok hogy egy...

Ha annyira hányok hogy egy kevés víz megivása után is egy órán belül futok akkor hogyan pótoljam a folyadékot?

Figyelt kérdés
Ma már 5x voltam kint,az utolsó három már csak az a víz volt amit megittam.Gyógyszert is vettem be de azis kijött :S Vagy nem lesz bajom ha nem iszok?
2013. febr. 8. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

ne így kezd el a folyadékpótlást, hanem jéghgideg vízből 1 evőkanálnyi, 10 perc múlva ismétlés, ezt csinálni 1 óráig, ha benned marad, akkor jöhet a 2 kanál

szóval csak szépen fokozatosan, nagyon lassan emelve az adagot

2013. febr. 8. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ! Elis kezdem.
2013. febr. 8. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp igyál, ne sokat, nagyon hideget és csak kortyonként, de azt valamilyen szinten tudod kontrollálni hogy bennt maradjon, mégiscsak a te tested.
2013. febr. 8. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Inni muszáj, mert kiszáradsz, ha minden kimegy belőled, akkor orvoshoz kellene menned, vagy kihívni.
2013. febr. 8. 15:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a segítséget,már jobban vagyok és még enni is tudtam egy kicsit.

2013. febr. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!