A mililiteres mérőkanalammal hog tudok miligrammot kimérni?

"Sűrűség 1,65 g/cm3 "
Ja, nagyjából... Ha tömör lenne, ennyi lenne, neked viszont számolni kell a kristályok közti levegővel is.
Magyarán jó kevés kell neked, sztem csippents fel egy keveset, mintha sóznál egy szelet kenyeret.. ;)
Köszi! Sajnos sosem volt az erősségem a számolás :D
SZóval valaki írja lé légyszi, hogy 1500 mg-hoz hány ilyen 1ml-est kell belemerítenem!
100 hálám! :)

Az egyik dobozon találtam egy ilyent: az 1ml-es adagoló 0,5 mg-nak felel meg. Ezek szerint ha 3 ilyent teszek, akkor az 1500 mh, igaz?
Köszi mindenkinek a válkaszt, a patikában elijesztettek a poros C-től, merth kimarja a gyomrot... hát ennek nem dőltem be :) Persze annak lehet, aki 1 pohár vízben akar ennyit feloldani, én 2 literben.
á már megint összekevertem az mg-t és a g-t. tehát 1 ml = 0,5 g
ez van a dobozon

"1ml-es adagoló 0,5 mg-nak felel meg. Ezek szerint ha 3 ilyent teszek, akkor az 1500 mh, igaz? "
:) Na ha rajta van a csomagolásán és a mérő bigyusza is hozzá van akkor igen. Bár ezt is leírtad. :)
1 g = 1000 mg
Akkor az adagoló biztos 0,5 g. Amiből hármat kell neked az 1500 mg-hoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!