Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetett ez mononukleózis?

Lehetett ez mononukleózis?

Figyelt kérdés

Nemrég megbetegedtem, 2-3 napig voltam nagyon lázas, a torkon eszméletlenül fájt. Gyenge voltam, fájt mindenem.

A doktor rákérdezett már, hogy volt-e már ilyenem, még nem volt. Az antibiotikum teljesen rendbe hozott pár nap alatt. Most amúgy nagyon viszketek több helyen is. (Ezt ezért írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz.. )

Lehetett ez mononukleózis? (vérvétel nem készült)

2013. febr. 6. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy te kissé hipochonder?

Lehetett, de nem valószínű hogy az volt. Sőt lehetett akár HIV fertőzés is és még legalább hatezer féle más is.

Antibiotikumokat meg ne szedj!

2013. febr. 7. 04:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha mindenképp KELL szedned, mert már haldoklasz akkor mindenképp élőflórás joghurttal táplálkozz közben, mert ellenkező esetben kinyírja a bélflórát.

Amíg viszont nem haldoklasz, SOHA NE SZEDJ ANTIBIOTIKUMOT!

2013. febr. 7. 04:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A mononukleózissal 3-4-5-6 hétig olyan gyengének érzed magad, hogy örülsz, ha az ágyból ki tudsz kelni, az antibiotikum meg csak olaj lett volna a tűzre. Ha most jobban vagy, akkor inkább az antibiotikum okozhatja a viszketést - gyakorlatilag mindegyiknél fel van sorolva az esetleges mellékhatások között.
2013. febr. 7. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!