Állandó hőemelkedés. Mit tegyek még? Milyen orvoshoz forduljak?
Hihetetlen bonyolult sztori ez az egész. Igyekszem lerövidíteni.
Tavaly augusztus óta kínlódok a mandulámmal. 1,5 hónapig gyógyszereken és hőemelkedéssel éltem,ezt követően teljesen lebénultam ( a mandulagyulladás volt a bűnös).
2 hónapba telt mire újra tudtam normálisan járni.
December közepe óta ismét fennáll a mandulagyulladás,először tüszős volt (staphilococcus auresus-t tenyésztettek ki),majd candidát ami jelenleg is van. Már kb 4 féle antibiotikumot szedtem be.
Bejártam a lehető összes fül-orr-gégészt a városban,akik persze mind-mind mást mondanak. Fele amellett teszi le a voksát,hogy ki kell venni a mandulámat,az idősebb orvosok,pedig azt,hogy nem kell. Most kinek higgyek? Ugyanakkor hőemelkedéssel élek folyamatosan,és rettegek,hogy nehogy lebénuljak megint. Rengeteg pénz,idő ment már el erre az egészre,és gyakorlatilag felőröl ez az egész,főleg,hogy nem látom a végét.
Hová forduljak még?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Tudom,hogy komoly problémákhoz vezethet,viszont egy 40 éves tapasztalattal rendelkező főorvos azt mondta,hogy nem kell kivenni. Pedig én már nagyon szabadulnék tőle... minél hamarabb. Mások pedig azt mondják,hogy ki kell venni.
Komolyan mondom nagyon tanácstalan vagyok,hogy kire hallgassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!