Segítség nagyon fáj a mandulám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vasárnap kezdtem belázasodni, vettem be algopyrint de nem húzta le a lázamat majd hétfő reggelre mindkét mandulám bedurrand, nem tudok szinte nyelni se ( a jobb oldali akkora mint egy dió ) úgy volt, hogy elmegyek orvoshoz de nem bírtam felkelni. Próbálok minnél több folyadékot bevinni a szervezetembe de szinte rámjön a sírás mikor nyelek.. Ma megyek orvoshoz, de csak délután mert akkor rendel. Addig tudtok ajánlani valamit? Èn ezt már nem bírom.2013. jan. 29. 05:07
1/6 anonim válasza:
Sál a nyakad köré, egy kanál torma (próbáld meg lenyelni, mert nagyon jót tesz!), nagyon citromos tea, ha van hozzá méz, még jobb
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor szerintem neki állok teát csinálni
2013. jan. 29. 05:19
3/6 anonim válasza:
Öblögess Listerinnel. Én ezzel gyógyítottam meg a mandulagyulladásomat doki nélkül. Nagyon hátra kell engedni de csak annyira, hogy vissza is tudd utána szívni mert lenyelni nem szabad!
4/6 anonim válasza:
No meg az ezüstkolloid. Az is fantasztikus. Lehet szájon át is szedni de nem is muszáj lenyelni csak öblögetni vele mert a szájnyálkahártyáról is felszívódik. Szintén tüszős mandulagyulladásomra használtam. Sajnos nekem elég gyakran volt. De mióta ezekkel öblögetek sosem kell antibiotikumot szednem hála égnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Öblögettem narancsos listerinnel.. Igaz majdnem megfulladtam. Abban a pillanatban kicsit jobb volt, de most megint szörnyű. Félek, hogy a doki mit mond és mit í majd fel, remélem le megy a torkomon. Basszus olyan a hangom mint egy transzvesztitának, alig kapok levegőt
2013. jan. 29. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!