Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet hasmenésem?...

Mitől lehet hasmenésem? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, a tejtermékektől lehet, mert azok után általában volt! De volt, hogy ettem túrógombócot, sok tejföllel, vagy valami olyan kaját, vagy ittam tejet és semmi bajom nem volt! Sokszor előfordul, hogy hasmenésem van, vagy csak egyszer megyek és az nagyon híg, de már nem tudom mitől lehet! Mindig akkor jön rám, amikor nem kéne!

Orvoshoz nem mentem el vele, mert más tünetem nincs, csak ez! Van amikor egy hétig semmi, de van, amikor 2-3-szor is egy héten! Arra is gondoltam, hogy savtúltengés, vagy a fogamzásgátló miatt a hormonok is okozhatják! Szerintetek?

2009. szept. 2. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a gyomorsav vagy a fogamzásgátló...

De hasmenés lehet idegi alapon is. Ha nagyon izgulsz valami miatt, és erre hajlamos vagy, minden további nélkül. Egyél rostosabb kajákat. Gyümölcs, főzelék, nyers saláta, hogy rendeződjön a székleted. Ha megy a hasad vegyél be széntablettát, vagy valami más gyógyszert.

2009. szept. 2. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
hasmenés sokmindentől lehet. ha zsírosabb ételeket nemannyira bírod, akkor akár attólis, rögtön. vagy éhgyomorra sok étel okozhat hasmenést. figyeld meg h mit ettél előtte, ésúgy rálehet jönni
2009. szept. 2. 11:49
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Ugyanez a problémám! Én is tejtermékekre gyanakodtam, de van, hogy jól vagyok utánuk is, és általában akkor jön rám, ha nem kéne.

Elmentem vele orvoshoz, megvizsgáltak, elküldtek még jópár helyre, és a végeredmény szerint semmi bajom nincs! Azt mondták, lehet, hogy stressz miatt, és hogy idegi alapon megy. Szerintem nálad is ez lehet a probléma.

2009. szept. 2. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy idegi alapon lenne nálam, mert nem szoktam idegeskedni! Meg kerülöm a stresszes helyzeteket! Lehet tudat alatt vannak dolgok amitől tartok, csak nem agyalok rajta! Értitek! :D

Köszi a válaszokat! :D

2009. szept. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!