Nagyon gyenge az immunrendszerem, minden virust elkapok. Hogyan lehet erositeni az immunrendszert?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 21:26
1/10 anonim válasza:
emelt adagú komplex vitaminszedés(különösen c)
javasolt vírusölő természetes szerek, pl.: Vironal
2/10 anonim válasza:
Nagy adag C-vitamin, Normaflore probiotikum, sportolás, napi 3 liter folyadék fogyasztása, lúgosítás (pl. a vízbe, amit megiszol, citromkarikákat teszel és facsarsz is bele citromot, cukor nélkül-ebben sok c-vitamin van és lúgosít is).
3/10 A kérdező kommentje:
nehezen megy a folyadek bevitel ( viz ivas) allandoan pisilnem kell( minden 5 percben)...csak atfut rajtam a folyadek..
2009. szept. 1. 21:44
4/10 anonim válasza:
Ne tablettákkal próbálkozz, azok semmit nem érnek! Friss gyümölcsöket egyél rendszeresen, főleg olyat, amiben van sok C-vitamin, pl narancs, mandarin. És főként télen, amikor nagyobb az esély a megfázásra meg a vírusokra.
5/10 anonim válasza:
Szerintem menj el vérvételre, ez lehet akár cukorbetegség is!
6/10 A kérdező kommentje:
ok koszi..nem hinnem hogy cukorbeteg lennek nemregen voltam vervetelen, minden leletem jo..
2009. szept. 1. 21:56
7/10 anonim válasza:
annyi gyümölcsöt nem tud enni, amennyinek elég lenne a c vitamin tartalma ilyen esetben
8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon sokáig volt gondom az immunrendszeremmel. Ma már szerencsére mondhatom, hogy egyáltalán nem vagyok betegebb, mint egy átlag ember. Biopolár lámpát is használok a téli, őszi időszakban , de amit mindig az egy csepp. A DM-be lehet kapni pl. Echinacea és gapefruit keveréke : [link] itt a képe. Én is azt hittem, hogy már semmi sem segít. Nekem ez vált be. 1500 ft körül van most egy üveg és egy hónapig jó. + igyál csalán teát az nagyon jól lúgosít. Manapság az ételek nagyon el savasítják a szervezetünket, ezért kell lúgosítani. Ezt a lúgos közeget nem szereti rengeteg vírus, baktérium és gomba. Így aztán ezek után majd sokkal kisebb számban telepednek meg a szervezetedben. Az echinacea amit fentebb írtam (kasvirág) növeli a falósejtek működését ami egyenlő annyival, hogy természetes módon védekezik majd a szervezeted. A gapefruitot pedig már rengeteg helyen használják (kórházakban is) fertőtlenítésre. Hát meglátod, hogy jó lehet e. Nekem bevált. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyszeru, koszonom a valaszokat.. Kiprobalom.. Az Echinacea jol hangzik! Folyamatosan lehet hasznani vagy kell szunetet tartani??
2009. szept. 2. 14:02
10/10 anonim válasza:
Én a cseppeket folyamatosan szedem (persze ha nem felejtem el :) )Ez nem egy olyan cseppnek tűnik amit szüneteltetni kell. De én főleg ősszel és télen szedem. Ilyen időben csak ritkán egyet-egyet, hogy azért legyen valami ami segít, hogy ne is legyen semmi bajom. De télen lehet folyamatosan , nem árt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!