Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez egy fertőzés, vagy könnyebb...

Ez egy fertőzés, vagy könnyebb vírus lehet?

Figyelt kérdés

Nem értem,hogy miért van ez de már 1 napja alig eszem valamit mert nagyon nem kívánok semmit.Ma is csak azért ettem egy kicsit,hogy legyen bennem valami.Ráadásul hasmenésem is volt,de nem is értem,hogy most mi jöhetett ki belőlem...

Pedig én szeretek enni.De most még csak azt sem érzem,hogy éhes lennék.

Hőemelkedésem is van esténként,már 3 napja.

Ez valami kisebb vírus vagy mitől lehet?

2009. aug. 28. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vmi baci. Vegyél be 1 rubophent, igyál sok folyadékot és aludj!
2009. aug. 28. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ismerősöm is beteg volt mostanában. Hánytak, hasmenésük volt és kis hőemelkedés. De pár nap alatt végigment. Most ilyen vírus van.
2009. aug. 28. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:

oké,köszi :)

rengeteg vizet iszom :) tudom h fontos :)

2009. aug. 28. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű vírusfertőzésed van. Normaflore-t vegyél a patikában az rendberakja a bélflórádat és ügyesen helyrejössz. A lázcsillapító ilyenkor fölösleges. Ja és néhány napig kíméld a gyomrod.
2009. aug. 28. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké,köszi :)

Nem vagyok egy gyógyszeres típus,általában helyre jövök magamtól :)

De kímélem a gyomrom tényleg,fogytam is most hogy alig eszem.

2009. aug. 29. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!