Honnan tudjam hogy nagy lázam (többi lent)?
Figyelt kérdés
a családom elment egy hétre itthonról a nagyszüleimhez én nem voltam jól így itthon maradtam és azt mondták suliba se menjek. Viszonylag elég gyakran vagyok lázas 2-3 hónaponta van egy kisebb láz vagy hőemelkedésem de az is csak pár óráig tart, de az elmúlt napokban megfáztam és fáj a torkom bizonyára lázam is van mert kipirulok gyakran és fázok is de ahogy említettem gyakran vagyok lázas egyik alkalommal lejtettem a lázmérőt és össze tört és nem tudom megmérni...tudom butaságnak hangzik de csak úgy körűbelül mikór van nagy lázam és mikór csak hőemelkedés???2013. jan. 9. 08:26
1/7 anonim 

válasza:

ha legyengülsz, néha vacogsz mint a vadászkutya, néha meg folyik rólad a víz
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 9. 08:44
3/7 anonim 

válasza:

Ha magas a lázad, akkor hidegrázás után tűzforró lesz a bőröd, fáj a fejed és legyengülsz.
4/7 A kérdező kommentje:
és ha egyszer melegem van egyszer meg fázok akkor az csak szimpla hőhullám vagy az is jelenthet lázat?
2013. jan. 9. 10:17
5/7 anonim 

válasza:

elöször is ki kéne vizsgáltatni mi az oka az ilyen ygakori láznak mert valami tuti van ez nem normális. lehet pl mandula gond is vagy egyéb góc. A másik meg menj le a legközelebbi patikába és veyél egy lázmérőt.
6/7 anonim 

válasza:

lehet láz ...
a láz nem káros, ha nem túl magas
ha mégis rosszul éreznéd magad (hidegrázás) semmi baj nem lesz, ha beveszel egy lázcsillapítót, vagy a csuklódra/bokádra hideg vizes ruhát raksz (akár jégkockát becsomagolva, de ne annyit hogy fájjon a hideg)
bújj az ágyba, forró tea - sok - és durmolj egyet
7/7 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2013. jan. 9. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!