A tüdőmnek lehet baja?
Figyelt kérdés
lényeg hogy a két tüdöm között érzem hogy fáj,csak nem tudom hogy ez most mozgásszervi vagy valóban a tüdömnek van vmi baja.
tüdöszürön voltam de ott nem jeleztek vissza hogy gond lenne.
orvosnal nem olyan rég voltam más okbol kifolyolag,aki megkopogtatott meg meghallgatott,de nem mondta h lenne valami.nem dohanyzom meg nem is köhögök semmi,31 vagyok.
2013. jan. 8. 08:31
1/2 anonim válasza:
Mivel nemrégiben voltál orvosnál és tüdőszűrésen is, inkább mozgásszervi dologra gondolok, menj el a háziorvoshoz, ad beutalót orthopédiára, vagy gerinc röntgenre.
2/2 anonim válasza:
Én inkább gyanítok egy átmeneti megfázásból eredő tüdő- vagy mellhártya-gyulladást, azt bármikor elkaphat az ember, megfázás, hirtelen áthűlés nyomán.
Menj vissza a körzetihez, ismét meg fog kopogtatni, meghallgatja a tüdődet. Ha semmit nem talál, akkor majd továbbküld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!