Begennyesedett a torkom! El fog múlni?
Figyelt kérdés
Üdv! Pár napja voltam orvosnál mert nem akart elmúlni a torokfájásom. Az orvos azt mondta, vírusos fertőzés. Kaptam rá cataflamot és tantum verdét. Valamennyit segített a bajomon, de most gennyes lett a torkom! Van okom félni? Esetleg menjek vissza a dokihoz? Vagy netán el fog múlni? Kicsit több mint egy hete fáj már. Előre is köszönöm!2013. jan. 7. 19:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj vissza,mert esélyes a tüszős mandula, az meg magától nem múlik el.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszod. :)
2013. jan. 7. 19:53
3/7 anonim válasza:
Azonnal orvos! Ez javulni nem fog, csak romlik. Egyszer nekem is ez volt, nem mentem vele vissza, aztán annyira elfajult a dolog, hogy végül 1 hétig 40+ lázakkal feküdtem és injekciót kaptam naponta. Szóval ezzel vigyázni kell :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ha nem leszek lázas antibiotikum segíteni fog még?
2013. jan. 7. 20:17
5/7 anonim válasza:
Az előző vagyok. Amikor nekem előjön a gennyesedés általában csak torokfertőtlenítőt, azaz tantum verdét kapok rá. Abból is a befújósat és az erősebb fajtát. Mellé pedig köptetőt. Viszont ha lázam is van mellé akkor már antibiotikumot is szokott felírni az orvosom. Szóval minél hamarabb menj!
6/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek feltétlen. Köszönöm a segítséget. :)
2013. jan. 7. 21:39
7/7 anonim válasza:
Nincs mit és mihamarabbi gyógyulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!