Lehet, hogy ótvaros a gyerek?
Kisfiam ovis csoportjában van egy ótvaros kisfiú, ráadásul a barátja, mindig együtt játszanak. Neki a szája és a feneke állítólag elég csúnya, 2 hete küzd vele.
Az én fiamnak a lábán (sípcsont mellett oldalt) van egy fura foltja szintén kb 2 hete. Ahogy olvasom, az ótvar gennyesedéssel jár, általában arcon, fenéken. Neki egy körömnyi foltja van, piros, valóban úgy néz ki, mintha alatta gennyes lenne, és a szélein fel van pöndörödve a bőr, mintha egy réteg leesett volna róla. Lehet, hogy ez is ótvar, csak nem fakadt ki? Nem viszket neki, nem vakargatja, nem fáj. Ma bekentem aloe verával, utána sírt, hogy fáj.
A felkarján is van egy pici bőrelváltozás, de az inkább csak ekcémás szárazságra hasonlít.
Mit tippeltek?
én azt tippelem,hogy ez egy tipikusan olyan kérdés ,amit nem itt kéne feltenni,hanem a háziorvosodnál.
ugyanis itt látatlanba semmi nem fog történni, jobb lenne , ha elvinnéd a kisfiad orvoshoz, ott megmondják mi a helyzet.
Bőrgyógyász meg tudja mondani
Mindenképp kezelni kell (mert fertőző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!