Herpesz? Piros folt az ajkam sarka alatt, már 2. napja hogy csak piros.
Figyelt kérdés
Barátnőm herpeszes, megcsókoltam egy párszor, mert mindig elfelejtettem, neki a szája mellet, az arcának a bal oldali részén, kicsit lent van, nekem másnapra piros folt jelent meg, de ez már tegnap volt, és még most is csak piros.. Most itt ki fognak jönni a hólyagok? Mivel kezeljem, ha még hólyagok nincsenek? Biztos, hogy herpesz? Előre is köszi a választ2013. jan. 4. 15:53
1/6 anonim válasza:
szerintem kezd el egyszerű ajakápolóval kenni.. nen feltétlen herpesz
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, labello vagy ilyesmi megfelel rá?
2013. jan. 4. 16:04
3/6 ifj.jancsi98 válasza:
abszolút! és ha nem segít akkor van 1 csomó kence, meg gyógyszer a herpeszre én a zovirax nevű minitubusos szájkrémet szoktam használni, általában 1-2 max 3 nap alatt eltűnik
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 4. 20:48
5/6 A kérdező kommentje:
Még mindig csak simán piros.. nagyon idegesít
2013. jan. 4. 22:12
6/6 A kérdező kommentje:
most reggel felkelve is csak piros, meg ki volt száradva..
2013. jan. 5. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!