Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 hónapja sokat fáj a fejem...

2 hónapja sokat fáj a fejem és hányingerem van, van hogy ki is jön. Mitől kehet ez?

Figyelt kérdés
Tudom, orvoshoz kéne mennem, de nagyon félős vagyok.. olyan emberek írjanak, akikkel volt már ilyen, vagy tudják hogy kb mitől lehet ez.
2013. jan. 1. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem migrénes a fejfájásod?
2013. jan. 1. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom, azelőtt sosem fájt a fejem. miből lehet tudni, hogy migrénes:
2013. jan. 1. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél oldali fejfájás jelentkezik és írtad hogy hánysz is, akkor utána rövid idő múlva megszűnik a fejfájás.
2013. jan. 1. 23:28
 4/7 A kérdező kommentje:
az egész szokott fájni, és nem szokott elmúlni tőle.
2013. jan. 1. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor mégis csak menni kellene neurológushoz.

Szemészeti vizsgálat is jó lenne. Látás romlás nem volt?

Nem ütötted be előtte a fejed ?

2013. jan. 1. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha az egész fejed fáj akkor is lehet migrénes. Tapasztalatból mondom. Nem zavar a fény, a hangok? Legjobb ilyenkor sötét szobába lefeküdni egyet aludni.
2013. jan. 2. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:
nem zavar semmi.. bár ha gumikerekű járművel utazom akkor felerősödik :o
2013. jan. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.