Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az arcüreggyulladást mivel...

Az arcüreggyulladást mivel kezelhetném itthon?

Figyelt kérdés
Már napok óta fáj az arcom,a homlokom, a szemem, a fejem. Elég furán érzem magam alig van étvágyam fáradt is vagyok. Ami fura hogy december elején voltam nagyon beteg fájt mindenem torokgyulladás stb., de náthás csak kb 2 napig voltam azóta sem.Ami elég fura mert, pl. irtózatosan köhögtem, ami nagyon nehezen múlt el. Néha olyan érzésem van mintha nehezen nyelnék illetve valami mintha folyna le a torkomon.

2012. dec. 29. 11:53
 1/5 Miklós G. ***** válasza:
Bioptron lámpa. A melegítés jó hatással van a sinus-okra! SEgíti fellazítani a váladékot.
2012. dec. 29. 12:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Zselépárnával melegítem az arcom az is jó? Mert csak az van itthon. Mennyi idő alatt használ a melegítés mert dokihoz csak csütörtök délután tudok menni mivel szerdán már dolgozom.
2012. dec. 31. 08:41
 3/5 Miklós G. ***** válasza:

Hát nem tudom ez a zselépárna nem hiszem, hogy olyan hatásos lehet, de próba szerencse. Az, pedig, hogy mennyi idő alatt múlik el.. Ez meg relatív, és teljesen egyén és állapotfüggő, függ a fertőződés mértékétől, az immunrendszered állapotától.

Üdv!

2012. dec. 31. 14:06
 4/5 anonim válasza:
Gőzölj sokat kamillás vizben.
2012. dec. 31. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem hamar rendbejövök!
2012. dec. 31. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!