Ha nem szexeltem AIDS-essel, nem drogoztam, akkor nem lehetek AIDS-es?
Szerintem neked pszichiáterre lenne szükséged, a fóbiákat elég jól tudják kezelni.
Nem jut el a kis agyadig, hogy attól, hogy valakinek beleesel az ölébe nem lehetsz AIDS-es? Ez majdnem olyan, mint aki attól fél, hogy ha egy vízben fürdik egy férfival akkor nehogy terhes legyen a víztől...
""Hát én már betegesen rettegek ettől, olyan szinten, hogy most is mikor buszoztam annyira befékezett a sofőr, hogy belestem egy utas ölébe, aki ráadásul értelmi fogyatékos volt, és már most is azon agyalok, hogy mi van ha tőle kaptam el...:(""
1.Most AIDS-es vagy, vagy nem vagy az döntsd már el!??
2.Ha valaki értelmi fogyatékos az már AIDS-es is??? -.-"
3. Legalább bocsánatot kértél tőle, hogy nem kapaszkodtál rendesen , és mint egy rongybaba beleestél, ezzel fájdalmat okoztál neki, tudom én milyen az amikor valaki rám nehézkedik.... -.-
4. Nyugodj meg, Te nem AIDS-be fogsz meghalni, sokkal inkább a szerencsétlenkedésedben. Talán kitöröd a nyakadat, vagy elbasz egy autó, vagy megint fékez a busz és Te lenyeled az öreg bácsika botját, és keresztül megy a szervezeteden.... OMG -.-"
Menj el egy AIDS tesztre. Szerintem mindenkire ráférne legalább egy évben egyszer!!! Én évente járok. Nem haltam még bele. És egyáltalán nem szégyen!!!
Főleg azoknak lenne érdemes, akik nem éppen monogám kapcsolatban élnek (igaz te úgy élsz). De ha ennyire idegesít, akkor inkább menj el tesztre. Csak vért fognak venni és kész.
De ha úgy gondolod, hogy esetleg egy AIDS-essel volt nemi kapcsolatod. Akkor várj 3 hónapot, addig ne is lépj szexuális kapcsolatba senkivel. Elmész egy tesztre, kb 2-3 hét. Megkapod az eredményt.
Kicsi az esélye hgy az általad felsorolt körülmények ellenére megkapod. Testnedv/vérkontaktus kell - szárazon az AIDS vírusok hamar pusztulnak.
A "nem szexeltem AIDS-essel" nehezen ellenőrizhető.
A fertőzés nagyjából 3 hónappal a fertőződés után mutatható ki - vagyis egy negatív AIDS teszt nagyjából annyit jelent, hogy akit teszteltek 3 hónapja még nem volt AIDS-es.
Akin meg már az AIDS tünetei jönnek - arról tudni lehet, hogy régóta fertőzhet.
Vagyis, ha te most AIDS negatív vagy és 3 hónapon belül nem tetted ki magad olyan dolognak ahol fertőződhettél - akkor igen nagy valószínűséggel nem kaptál AIDSt - és ha ezentúl sem teszel olyat (hűség, zárt kapcsolat, és megfelelő sterilitás orvosi beavatkozásoknál) akkor nem is kapsz.
Azon viszont gondolkodj el, hogy lehet hogy súlyosabb veszély rád a dolog túlaggódása.
Vannak emberek akik hajlamosak maguknak valami mumust csinálni amitől kedvükre retteghetnek. Kinek az AIDS, kinek a rák kinek az agydaganat - ezek a "kedvencek" és aztán ekörül - meg maguk körül forognak.
Ez csapda, kerüld el.
Légy józan - kerüld a felesleges kockázatokat/ártalmakat el - élj amennyire lehet egészségesen - a többi már a sors...
Ha mégis pl. rákot kapsz egyszer - ne azon kelljen rágódnod, hogy tán nem kellett volna bagóznod, nem kellene idő előtt magukra/cserbenhagynod szeretteidet.
Nem te vagy a lényeg.
Ha magadat teszed középpontba - sok bajod támad magaddal is.
Tégy szeretet által másokat a középpontba - általuk leszel érték (ön)magadnak is és erősebb is leszel.
Mindenki meghal egyszer - hogy mi visz el - nem a te dolgod. A tied csak annyi, hogy ami rajtad múlik - abban ne legyen hiba.
Nem tudom honnan idézem - olvastam valahol:
"Amikor megszülettél, mindenki mosolygott csak te sírtál.
Élj úgy, hogy amikor elmégy - mindenki sírjon, csak te mosolyogj."
"..mikor buszoztam annyira befékezett a sofőr, hogy belestem egy utass ölébe, aki ráadásul értelmi fogytékos volt, és már most is azon agyalok, hogy mi van ha tőle kaptam el...:("
Sürgősen keress fel egy pszichiátert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!