Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nem reg volt vakbel mutetem (kb 1,5 hete) es trgnap voltam varrat szedesen, de volt egy kis komplikacio a sebem begennyesedettes ujra felkellett vagni... ez tegnap elott volt...most van egy nyilt a hasamon. es a jobb oldalon faj az ellenkezi oldalon (nagyjabol egy vonalban a vagassal) szur egy picit, es van amikor kevesbe de van amikor szinte elvuselhetetlenul..pl kohogesnel tusszentesnel...es az nem tudom szamit-e hogy este egyszer-ketszer ram jott gorcs roham nagyon fajt.. mitol lehet ez? ez nornalis vagy rendellenes?2012. dec. 13. 21:49
1/3 Karesz6969 válasza:
Egyáltalán nem normális...lehet, hogy benne maradt egy kis darab varrat, nem jól szedték ki, de mástól is lehetnek panaszaid.
Ne itt próbáld az okot megtudni, menj el orvoshoz feltétlen, hogy ne karácsonykor kerülj esetleg már komolyabb probléma miatt kórházba.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod. Voltam orvosnal, az etkezesemmel voltak a problemak.
2012. dec. 16. 23:36
3/3 Karesz6969 válasza:
Lényeg, hogy látott orvos az mindenképpen megnyugtatóbb mint találgatni.
Jobbulást:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!