Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Körülbelül 6 napja fáj a fejem, általában a homlokom, de az utóbbi két napban hátul is. Vasárnap pánikrohamhoz hasonló tüneteim voltak; nehéz légzés, hányinger, remegés, ájuláshoz közeli érzés. A klinikán végeztek vérvizsgálatot, hasi ultrahangot és vizeletvizsgálatot is, de mind negatív lett. Hétfőn, kedden jól voltam, leszámítva a fejfájást, ma viszont megint ájuláshoz közeli érzésem volt. Lázam valószínűleg nincs, de köhögök.

Mitől lehet ez?

Köszönöm! :)

2012. dec. 12. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy elkaptál egy vírusos fertőzést, attól fáj a fejed és kezdesz köhögni.

A fejed pedig fájhat még a frontoktól, ha érzékeny vagy rá. Vagy lehet migréned, amit a frontok szintén előhoznak. Esetleg stressz, idegeskedés, kevés folyadék vagy kevés étel fogyasztása is okozhat fejfájást.

2012. dec. 12. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, azt el is felejtettem írni, hogy a klinikán is azt mondták, hogy lehet valami vírusos fertőzés kezdete. De akkor mitől lehetett az amikor vasárnap olyan nagyon rosszul voltam? Mindenesetre remélhetőleg ha ma megyek az orvosho kideríti mi van.

Köszönöm! :)

2012. dec. 12. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha pánikrohamhoz hasonló tüneteid voltak, akkor lehet hogy túlestél egy pánikrohamon.

De nyilván ha majd elmégy az orvoshoz, akkor ő fényt fog deríteni ezeknek a problémáknak az okára, elküld majd biztos egy alapos kivizsgálásra.

2012. dec. 12. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!