Nyálkás-véres széklet?
A colitisen és a Crohn betegségen kívül van valami más ami ilyet produkál, vagy okkal félek?
Nincs aranyerem, és nyálkában van a vér, nem hiszem, hogy a végbélnyílásom vérezne, a székletbe is belekeveredik ez a nyálka, és félek, hogy ez csak ezekre utalhat, mert az interneten csak erre találok rá ezzel kapcsolatban.
Belázasodtam, borzasztóan görcsöltem és hasmenéseim lettek, a láz csak egy nap volt, a legelső, el is múlt, de a hasmenések és a fájdalom nem, ezért orvoshoz mentem, aki Normixet írt fel, azóta jobban vagyok, az elején még nem volt változás, de 2-3 napja már csak párszor székelek egy nap, és mindegyik egyre jobb volt, bár még mindig nem egészséges állagú, de javulás van benne, viszont a nyálkás vér, még ha mindig egyre kevesebb, még megtalálható benne :S
ha laktózérzékenység nem alakul ki egyik pillanatról a másikra akkor azt kétlem, mert rengeteg tejterméket fogyasztottam mindig és sosem okozott gondot (persze msot hanyagolom a diéta maitt)
hát nem gondoltam, hogy valaha ilyet írok,d e egy szalmonellának jobban örülnék, mint a colitisnek, hányingerem volt amíg lázas voltam, egyszer majdnem el is jutottam hogy kidobom, de nem került rá sor, azóta sincs hányingerem (volt egy gyanús 6lapos amit megettem és savanykás volt az íze, de lehet csak bemesélem, nem tudom mennyi idő telt el az esemény és az elfogyasztása közt)
még lehet gyomorrontástól is, megsérülhetett ott egy hajszálér a gyakori inger miatt, annak is kell egy kis idő ,amíg helyrejön
a laktóz intolerancia bármikor kialakulhat, de nem jár lázzal...
de felsőbb vérzések feketén mutatkoznak, nekem élénk piros :S, annyi meg nincs benne, hogy élénk lehessen annak ellenére hogy gyomor vagy vékonybél szakaszról jön
azt se tudom h a colitisnél már az első hasmenés véres-e, mert nekem csak olyan 3 nappal a megbetegedés után vált ilyenné, talán a sok erőltetés, de annak nem kellett volna teljesen elmúlnia ha az utolsó 3 napban már alig volt hasmenésem? (igaz csökkent a mértéke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!