Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegség lehet ez?

Csigusch kérdése:

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés

Ma reggel háromszor hánytam, ment a hasam is (szintén háromszor már).

A lázam 38 fokig ment fel.

Nem vagyok beteges típus, ezért nekem szokatlan ez az egész.

Mit lehet tenni ellene?

A hányás mindig böfögéssel kezdődik, és az a szag, ami távozik ilyenkor, valami leírhatatlanul gusztustalan, a romlott rakott krumplihoz tudnám hasonlítani.

Nem ettem semmi lényegeset, csak mandarint, paprikás krumplit, és citromos teát ittam rá.

Gyógyszert azonnal kihánytam.

Egyé tünetek: erőtlenség, remegés, csak görnyedve tudok járni, mert attól tartok, ismét kidobnám a taccsot...

Orvoshoz menni nem áll szándékomban, kisebb koromban az antibiotikumokat sem vettem be, mégis felépültem.

Bár ennyire rosszul még nem voltam.

Várom a tanácsokat, legyen az diagnózis, kúra, javasolt gyógyszer.

Köszönöm.

2012. dec. 4. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hányos-hasmenős vírus, pár nap alatt rendbe jössz
2012. dec. 4. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Epebetegség?
2012. dec. 4. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Kösz mindkettőt.

Remélem, nem utóbbi. Nem tudom mit takar, de nem hangzik jól.

2012. dec. 4. 14:59
 4/6 anonim válasza:
Én délután rosszul lettem, éhséget éreztem, ettem és utánna megint rosszul lettem, remegtem erőtlen voltam és iszonyú hányingerem volt, én is szeretném tudni h mi ez mert mostmeg nincs semmi bajom!
2012. dec. 5. 16:47
 5/6 anonim válasza:
Ez sajnos egy vírus. Pár haverom nekem is lebetegedett, ugyanilyen tünetekkel. Muszáj elmenni orvoshoz, ő majd felír valami gyomortablettát és nagyon hamar ki lehet belőle gyógyulni! :)
2012. dec. 6. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Másnapra kihevertem.

Érdekes.

Kösz a válaszokat. : )

2012. dec. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!