Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha több ideig van hüvelygombám...

Ha több ideig van hüvelygombám annak lehet más tünetei is?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje van, járok orvoshoz is, már valamennyire enyhült, de még mindig van :S

ez mellett a szexet is hanyagolni kell?

2012. nov. 30. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen tünetekre gondolsz. Ha bizonytalan vagy visszamész ellenőrzésre a dokihoz és megmondja, hogy még van-e. Ha még mindig van mindenképp hanyagolt a szexet, mert csak rosszabbodna a helyzet és úgy gondolom te is kiszeretnél belőle jönni.
2012. nov. 30. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A tüneteim még a folyás és a gyulladás :/

2012. nov. 30. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Más tünete nincs, csak súlyosbodhat illetve feljebb terjedhet.

Ilyenkor a szex nem ajánlott, a hüvelynyálkahártya sérülékenyebb ilyenkor és a partner is elkaphatja / felelősséggel tartozunk egymásért/. Arra is figyeljetek, hogy orálszex esetén a szájüregben is kialakulhat gombás fertőzés most és azt is kezelni kell.

2012. nov. 30. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem hanyagold mig meg nem gyógyulsz, de ha feltétlenül muszáj :) akkor csak gumival

de veszélyes, mert ha a párod elkapja, akkor te vissza kaphatod... és igy tovább

MYCOSYST-GYNO 150 mg kemény kapszula - érdeklödj erröl az orvosnál, gyorsan hat

2012. nov. 30. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. nov. 30. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mindig kiujjult,állandó dokihoz járás....elegem lett...Nekem komolyan úgy múlt el,hogy bementem a patikába és vettem Pevaryl G-t utána ha ez a 3nap letelt,Protexin GynOphilus(dm vagy gyógyszertár és ezt használni egy teéljes kúrán át-emelett ha már enyhultek a tünetek lehet szexelni),emellett ittam grapefruit cseppeket,valamint az egész kúra előtt befecskendeztem a hüvelybe ezüstkolloid oldatot és felpolcolt lábbal 10percig hatni hagytam.Vettem még egy semleges krémet és cseppentettem bele teafaolajat és evvel kenegettem a kúp mellett egy hétig ülőfurdővel együtt.Párodnak is ezt a teafaolajos dolgot ajánlom és a grapefruit cseppeket.Nekem mondom minden hónapban kijött de ezt végigcsináltam és lekopogom,nekem bevált
2012. dec. 1. 12:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszii szépen!
2012. dec. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!