Tompa hallás a jobb fülemre. Mit tehetek?
Üdvözöllek benneteket.
A jobb fülemre gyengén hallok. Nincs semmilyen más probléma, semmi fájás, nagyon gyenge kis zúgás.)
Bár nem rég megvoltam fázva, lehet, hogy ezt követte a füldugulás?
Valami beválandó módszert keresnék.
Hallottam már az Audiospray-ről is, meg a fül-orr- gégészeti eljárásokról.
Csak olvastam olyat, hogy valaki a fülmosás után megsiketült.
Lehetséges ez?
Ettől nagyon megrettentem, mivel még 14 év alatti vagyok.
Valami halálbiztos tanáccsal eltudnátok látni?
Mert ígyis-úgyis elmegyek a fülészetre,csak hát ezek, amiket a neten olvastam, elég rémisztőnek látszottak.
Nem akarom 12 évesen elveszteni a hallásom.
Nem tudom, hogy a hámsejtréteg rakódott le nagyon, azaz a fülzsír, mert gyulladás szerintem nem, hiszen nem fáj, csak tompa a hallásom.
Ám a bal fülemre kiválóan hallok. És azt is tudom, hogy a fülpiszkáló nem valami egészséges, hiszen megsértheti a hallójáratot, dobhártyát, amivel csak rontjuk a helyzetet.
De azt is olvastam, hogy ha túlságosan felhalmozódott a zsír, akkor szabad megtisztítani gyengébben a hallójáratot, de csak óvatosan.
Én mindig óvatosan tisztogattam, de nagyon ritkán, inkább a fülkagylót. Bocsánat a hosszú fogalmazásért!
És a fülmosásnak mekkora kockázatai vannak?
Mert hallottam olyat, hogy valakinek siketülést okoztak vele. Nem akarok úgy járni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!