Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ma elmentem egy csöves előtt...

Ma elmentem egy csöves előtt akin látszott hogy nem volt egészéges és pont az arcomba köhögött, pár csepp nyála mint ha az arcomba is ment volna. Szerintetek elkaphatok tőle valamit?

Figyelt kérdés
Talán a ruhámra is ráköhöghetett.Elég csúnyán köhögött,és tiszta seb volt az arca.Azóta megmosakodtam de még is ideges vagyok miatta.

2012. nov. 26. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől nem valószínű.
2012. nov. 26. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Momdjuk ha rámegy a kabátomra a nyála.Majd holnap megfogom a kabátomnak azt a felületét és úgy eszek akkor elkaphatom bármi baja is legyen.
2012. nov. 26. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk a kabátom már alaposan megmostam volna azóta, ha tényleg ennyire látványosan rádköhögött... plusz eleve kerülöm a köhögő csövesek előtt történő áthaladást, inkább kikerülöm őket. Mondjuk utólag ez nem segít, az esetből meg úgyis tanultál.

Egyébként ha nem volt nyílt, esetleg vérző seb az arcodon, elég valószínűtlen, hogy bármi komolyat elkapj ennyitől, viszont nyilvánvalóan semmi sem lehetetlen: [link]

Én is hipochonder vagyok, úgyhogy csak annyit tudok javasolni, hogy ne kezdj el keresgélni, hogy miket kaphattál el - ennyitől elég valószínűtlen, hogy bármit is. :)

De hogy jobban megnyugtassalak, válasz orvosoktól:

[link]

(#1192 hozzászólás)

[link] (#316 hozzászólás)

2012. nov. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!