Miért vagyok mindig gilisztás? Hogy lehet ezt elkapni?
Figyelt kérdés
Valaki tudna valamilyen házi praktikát adi,amitől eltűek,mert a gyógyszer agyo drága(3000ft-6szem gyógyszer).lécci segítsetek ha tudtok2009. aug. 17. 08:30
1/9 anonim válasza:
Úgy tudom,ha megvakartad a feneked,ne vedd a szádba.Ugyanis szájon át kerül a bálrendszerbe és a végbél nyíláshoz rakja le a petéit,amikor viszket és megvakarod majd a kezed a szádhoz emelted már be is vitted.Mikor kezet mosol mosd ki a körmeidet is.Ha erre odafigyelsz nem tud újra kijönni a meglévőktöl pedig szép lassan megszabadulsz.
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok,itt egy link,igaz hogy gyerekekről van szó,de ugyanúgy igaz felnőttekre is.azt nem írtam hogy nekem is volt,és a kézmosásra hogy jobban odafigyeltem megoldódott a probléma.HA nálad nem működik akkor kelleni fog a gyógyszer.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Mi ugy tanultuk,hogy a fokhagyma is kiüzi öket a szervezetből.
5/9 anonim válasza:
Minden gyümölcsöt és zöldséget nagyon alaposan moss meg, mielött eszed, azokra rákerülnek a giliszták tojásai, persze tipustul függöen. Ha állatot simogatsz, azután is alapos kézmosás szappannal.
6/9 anonim válasza:
Szia! A legfontosabb a higiénia. Minden zöldséget, gyümölcsöt alaposan moss meg. A wc-ben mindent le kell fertőtleníteni naponta (hypo). A kilincstől a wc-keféig mindent. És minden kilincset, amit megfogtál wc-zés után és kézmosás előtt. Kézmosáshoz használj körömkefét. És ami nagyon fontos: ne vakard a végbeled! (ezek azért fontosak, mert a féregpeték a székletedből, ill. a körmöd alól újra bekerülhetnek az emésztőrendszeredbe, ahol újra és újra kifejlődnek). Az alsóneműid is fertőtlenítsd, mosd külön a többi ruhától. És naponta nagyon sokszor mosd a kezed.
(ápolónő)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!!
2009. aug. 20. 21:11
8/9 anonim válasza:
kozultálj az orvosoddal és mindenképpen egyél sok foghagymát ,mert megöli a gilisztákat és fertötlenít
9/9 anonim válasza:
Én kiskoromban rendszeresen elkaptam. Mint kiderült valószínű a macskáktól. Ha van háziállatod, feltétlen féregtelenísd őket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!