Mitől fáj ennyi ideje a fejem? Ez már elviselhetetlen!
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nem vagyok egy fejfájós típus. Azonban szombat óta, minden egyes délután elkezd görcsölni a fejem, mellé zúg a jobb fülem. Van, hogy ilyen "csipogó" hangot hallok.. leginkább a hangot a kutyajátékhoz tudnám hasonlítani, bár tudom ez kicsit nevetségesen hangzik. Egyszerűen elegem van már ebből, hogy ez megy minden délután, egészen addig amíg lefekszem. Van, hogy erősen szédülök... amikor felvettem a cipőm előreestem... Szerintetek mi lehet a bajom? Előre is köszönöm2012. nov. 22. 16:56
1/8 anonim válasza:
menj orvoshoz, főleg, ha még társul hozzá enyhe hányinger is
2/8 anonim válasza:
Legvalószínűbb lehetőségek: nyaki gerinc eredet, vérnyomás esés, elégtelen kalória bevitel, túlterheltség kevés alvással, lappangó vírus.
Ettől függetlenül azonban alapszabály, hogy hirtelen kezdődő, előzmény nélküli fejfájás kivizsgálást igényel, lehetőleg neurológián, ezen belül, havan rá mód"fejfájás ambulancián", labor, EKG, talán EEG koponya CT.
3/8 anonim válasza:
Fejgörcsnek mindig van oka, és ezt csak az orvos tuja hol kell keresnie az okát
4/8 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel belső fül probléma. Ne aggódj elmúlik, de orvoshoz menj el.
5/8 anonim válasza:
Ne CT-re, hanem MR vizsgálatra menj, ha el tudod intézni, mert a CT sugároz az MR pedig nem.
6/8 A kérdező kommentje:
most már hánytam is .....
2012. nov. 23. 18:25
7/8 anonim válasza:
6#
Szerintem, te hülyítessz ill. szopatsz itt mindenkit.
Ha te hánynál és a fent említett problémáid lennének, akkor nem itt b@sznád a rezet a gyakorikérdéseken.
8/8 A kérdező kommentje:
nem hazudok.. nem merek elmenni orvoshoz.......
2012. nov. 23. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!