Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Torokfájás? Hogyan?

Torokfájás? Hogyan?

Figyelt kérdés
Tegnap meg tegnapelőtt fájt a torkom és mondtam anyunak aki ma nem engedett suliba és holnap mennénk orvoshoz de már nem fáj a torkom csak az orrom folyik...mit csináljak hogy megint fájjon a torkom vagy legyen egy kis lázam?
2012. nov. 13. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lázad nehezen lesz 1 nap alatt, ha jobban leszel menj el holnap suliba, anyud meg leigazolja a mai napot! Igyál hideget attól megfájdul a torkod de az sem 1 nap alatt!
2012. nov. 13. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Minek kell neked torokfájás, meg láz, te nagyokos? Csakhogy ellóghasd a sulit? Én meg már egy hónapja próbálok kijönni a mindenféle gyulladásokból. Óvatosan a megfázásdiból, mert a végén begyullad a torkod/mandulád/légcsöved/arcüreged (nekem "csak" ennyi van jelenleg...) aztán köpni-nyelni nem fogsz tudni, és visszasírod a sulit.

Ha annyira nem akarsz bemenni, akkor inkább mondd azt, hgoy fáj a hasad,fejed, azt úgyse tudják ellenőrizni

2012. nov. 13. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
második vagyok. Félreértés ne essék, nem a "lógás" ellen vagyok, hanem az ellen, hogy lebetegítsed magad!
2012. nov. 13. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Végülis mit találtál ki? Mit mondott a doki?
2012. nov. 14. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:

semmit sem találtam ki:D

elmentünk a dokihoz (megjegyzem másfél órát késett-.-) megvizsgált, megmérte a cukrom és azt mondta hogy alig-alig piros a torkom csak egy kis megfázás..de kiírt erre a hétre:D

2012. nov. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!